ennl +31 88 52 25 000 Zandbreeweg 12, 7577 BZ Oldenzaal
Certified
PCS7, VMWare, Veeam, HPE
Best in class supplier and solutions expert
#1 Supplier in industrial automation and virtualization solutions

Veeam

Backup en Replicatie

Nieuwe Veeam® Backup & Replication ™ 9.5 helpt u Hyper-Availability te realiseren voor AL uw virtuele, fysieke en cloud gebaseerde workloads. Met één enkele console kunt u de snelle, flexibele en betrouwbare back-up, herstel en replicatie van al uw applicaties en gegevens beheren. Veeam zorgt voor databeschikbaarheid door geverifieerde backups aan te bieden, die snel en betrouwbaar terug gezet kunnen worden.

Availability suite

Met Veeam® Availability Suite ™ kunnen binnen een paar seconden en elke gewenste IT-service en gerelateerde applicaties en gegevens worden hersteld. Verander uw onderneming in een Hyper-Available Enterprise met Veeam Availability Suite voor elke app, alle gegevens en elke cloud.

Backups maken van Office 365

Het beschermen van lokale gegevens is een goed idee. Maar waarom vergeten zoveel organisaties hun cloudgegevens te beschermen?

Microsoft biedt een breed scala aan krachtige services binnen Office 365, maar een uitgebreide back-up van uw Office 365-gegevens behoort daar niet toe.

Veeam Backup voor Microsoft Office 365 elimineert het risico van verlies van toegang en controle over uw Office 365-gegevens – zodat uw gegevens altijd hyper-beschikbaar en beschermd zijn.